Pendel workshop 
Onlangs had ik tezamen met Marieke, van Balance by Marieke, de eerste Pendel workshop. Deze avond was een groot succes en was binnen no time vol geboekt en we zullen dus zeker binnenkort weer een datum bekend maken voor een nieuwe Pendel Workshop.

Uitleg Pendel workshop:
Deze is op een nader te bepalen avond tussen 19.00-21.00 in de winkel te Kerkdriel.
De kosten zijn €33,- inclusief een Edelsteen pendel naar keuze uitzoeken die bij je past, je krijgt een zakje om je pendel  in te bewaren, pendel kaartjes, Seleniet staaf, Palo Santo stick om te reinigen, uitleg overzicht, grote stoffen bewaarzak om alles tezamen goed te kunnen bewaren. Uiteraard wordt je deze avond ook voorzien van koffie/ thee met wat lekkers.
Marieke, van Balance by Marieke en ik zullen hierbij de uitleg doen en je leren hoe contact kan maken met je intuïtie dmv de pendel en hoe je de juiste vragen kan stelen en daar antwoord op krijgt, dit alles in een ongedwongen sfeer en setting in de Beautiful Gifts store. Je bent dus omringd door de fijne, rustgevende energie van de edelstenen.
Als we klaar zijn mag je nog lekker door de winkel neuzen, vragen stellen over de edelstenen aan mij (Bernadette) en je shopt dan alle edelstenen en spiritual space artikelen met een korting van 5%. Deze korting is alleen tijdens de Pendel workshop geldig.
Er is plek voor max. 8 personen, dus wees er snel bij en zet je eigen op de wachtlijst voor de volgende Pendel workshop! Je kunt hiervoor me mailen of via de socials contact opnemen. Tot gauw!

Liefs,
Bernadette & Marieke

© 2018 - 2024 Beautiful Gifts by | sitemap | rss