Sorteer op
 • -20%

  Spirit kwarts No.5
  Spirit kwarts No.5

  Een cluster stuk van bijzondere Spirit kwarts, met schitterende kristalpunten
  Afmeting 7,7cm x 6cm x 4,9cm hoog
  Gewicht 132 gramSpirit kwarts wordt ook wel Cactus kwarts genoemd vanwege de vele kleine uitstekende kwartspunten op…

  € 69,95 € 55,95
 • -20%

  Spirit kwarts No.6
  Spirit kwarts No.6

  Een cluster stuk van bijzondere Spirit kwarts, met schitterende kristalpunten
  Afmeting 9,2cm x 5,1cm x 5cm hoog
  Gewicht 185 gramSpirit kwarts wordt ook wel Cactus kwarts genoemd vanwege de vele kleine uitstekende kwartspunten op…

  € 97,50 € 78,00
 • -20%

  Spirit kwarts No.7
  Spirit kwarts No.7

  Een cluster stuk van bijzondere Spirit kwarts, met schitterende kristalpunten
  Afmeting 11cm x 6,3cm x 5,3cm hoog
  Gewicht 241 gramSpirit kwarts wordt ook wel Cactus kwarts genoemd vanwege de vele kleine uitstekende kwartspunten op…

  € 127,50 € 101,95

Spirit kwarts wordt ook wel Cactus kwarts genoemd vanwege de vele kleine uitstekende kwartspunten op de basis. Hij wordt gevonden in Zuid Afrika. 
Bevat jouw Amethist spirit kwarts ook gele kristallen, dan zit er Golden Healer in de steen. Zie je rood tussen de kristallen, dan bevat hij Hematoide. Beide geven een extra kick aan de stenen en zullen je vast doen verrassen met hun heerlijke frisse energie! Een echte opkikker!

Ieder klein kristalpuntje straalt energie uit en door de harmonieuze samenwerking van al deze kwartspunten samen straalt de Spirit kwarts een sterke vibratie uit.
De Spirit kwarts is dé steen voor spirituele groei. Hij heeft een helende en reinigende werking op alle chakra's en opent het derde oog. Hij helpt je om je aardse zelf met je spirituele zelf op één lijn te brengen, zodat je meer spiritueel kunt gaan leven. Hij vergroot je intuïtie.
Spirit kwarts is door zijn bijzonder krachtige vibraties een goede steen om je te begeleiden bij ascentie door het verhogen van je energie en het activeren van je 'Lichtlichaam'.
Deze steen helpt je om problemen uit het verleden los te laten en om jezelf en/of de ander te vergeven.
Spirit kwarts verlost je van angst en negatieve gedachten en geeft je een gevoel van vrede, vrijheid en harmonie in je leven.
Spirit kwarts vergroot en beweegt energie in vele richtingen en herinnert ons er zo aan dat ook wij allemaal met elkaar verbonden zijn. Het is een krachtig kristal om mee te manifesteren en overvloed te creëren.
Spirit kwarts bevrijdt je van donkere gedachten, zorgen en negativiteit en ondersteund je in je transformatie naar het positief denken en een positieve instelling. Door het versterken van je intuïtie kun jij jezelf weer laten begeleiden door je innerlijke 'hogere zelf'. Spirit kwarts geneest en herstelt de 'blue print' van jezelf voor dit leven met zijn vibraties van universele liefde.
Spirit kwarts is een steen van non-dualiteit, een perfecte balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, yin en yang.
Spirit kwarts is een meester in genezing op alle niveaus en verfrist het cellulaire geheugen. Fysiek heeft hij ook een goede uitwerking op de huid, werkt hij reinigend en ontgiftend en bevordert de vruchtbaarheid.

© 2018 - 2024 Beautiful Gifts by | sitemap | rss