Sorteer op
  • Roze Andes Opaal trommelstenen
    Roze Andes Opaal trommelstenen

    Een trommelsteen van Roze Andes Opaal, in mooie zachte roze tinten, soms met zwarte lijnen (dit is geoxideerde Mangaan), van ca. 20-30mm groot
    Alle items zijn producten van moeder natuur en geen een is hetzelfde, maar alle…

    € 5,25

Roze opaal is een wit-roze opaalsoort zonder de kenmerken opaal glans.
Opaal is een water bevattend silicium met een hardheid van 5,5 tot 6. Het bestaat uit microscopisch kleine siliciumbolletjes die bij elkaar worden gehouden door water en extra silicium. De naam ‘opaal’ is afgeleid van het Latijnse ‘opalus’ en het Sanskritische ‘opa;a’, wat ‘edele steen’ betekend.
Edelopalen worden als sinds de 14e eeuw gedolven in voormalig Tjecho-Slowakijke. Vuuropaal werd door de Azteken in Mexico al gebruikt en door de Spaanse Conquestadores naar Europa gebracht. In de Romeinse tijd stond de opaal voor geluk en hoop en volgens een Australische legende zou een gigantische opaal regeren over de sterren, menselijke liefde en het goud in de mijnen.

Deze roze ‘Andes’ opaal komt, zoals de naam al doet vermoeden, uit het Andes gebergte in Zuid-Amerika.
Net zoals andere ‘gewone’ opalen is roze opaal heel geschikt voor gevoelige mensen die niet goed tegen krachtigere stenen kunnen. Ook kan de steen goed werken als je overbelast bent door stress en behoefte hebt aan ontspanning. Deze steen straalt een warme liefdevolle energie uit, die je helpt om je vanbinnen te warmen. Energie te ontvangen je hart weer te openen.
De roze Andes Opaal is een geweldige steen voor het in balans brengen van de emoties. Hij heeft een kalmerende uitwerking op het hart en schenkt een gevoel van vrede. Op een milde, zachte manier helpt Andes Opaal oude wonden te genezen door het rustig naar boven laten komen van pijnlijke herinneringen en deze te verwerken. Andes Opaal is een krachtige hulp in al het metafysische werk, vooral bij het helen van trauma's opgelopen in vorige levens.
Roze Opaal werkt bevrijdend bij stress en angsten en laat je weer kalm en in evenwicht voelen.
Andes Opaal maakt je ontvankelijk voor boodschappen van engelen en andere lichtwezens. Hij bevrijdt je van donkere gedachten, zorgen en negativiteit en ondersteund je in je transformatie naar het positief denken en een positieve instelling.
Andes Opaal is een hele fijne steen voor mensen die moeite hebben met slapen en last hebben van nachtmerries.
Fysiek is Andes Opaal een goede steen voor het hart en kan hij helpen bij een hartritmestoornis. Ook bevordert hij de longfunctie en helpt het lichaam op een betere manier zuurstof in zich op te nemen.

© 2018 - 2024 Beautiful Gifts by | sitemap | rss