Sorteer op
 • -50%

  Girasol hart XS
  Girasol hart XS

  Een hartje van prachtige melkachtige, transparante Girasol, ca. 35mm groot
  Alle items zijn producten van moeder natuur en geen een is hetzelfde, maar alle hartjes zijn zorgvuldig uitgezocht en je koopt een van deze hartjes.De naam…

  € 7,95 € 3,95

De naam Girasol is oorspronkelijk een verwijzing naar "De Eeuwigdurende Zon". In het Spaans betekent het woord Girasol zonnebloem.
Girasol wordt ook wel Opaal, witte Opaal of Girasol Opaal genoemd. Girasol kwarts is een zeldzame vorm van kwarts welke aluminium bevat. Dit geeft de steen een mysterieuze opaalachtige gloed.
Girasol verschilt van steen tot steen in transparantie en melkachtige toon, sommige bevatten groeilijnen, maar kunnen romige swirls bevatten en melkachtig van toon zijn.

Girasol is een zachtmoedige en lieve steen, maar bezit ook een krachtige energie!
De Girasol is een goede keuze om je beter te kunnen visualiseren, maar verbetert ook onze communicatie skills en stimuleert creativiteit en een diepere verbinding met anderen. Een steen die je kan helpen om je sociaal en zelfverzekerd te voelen in groepen.
Girasol is een communicatiesteen en helpt je om waarheid te zien en om je te durven uitspreken over hoe jij de dingen ziet. Hij geeft een heldere geest en focus, helpt je om problemen op te lossen en om grenzen te kunnen verleggen. Girasol geeft controle en maakt minder impulsief. Eerst nadenken, dan doen! Zo kun je beter doordachte en succesvollere stappen ondernemen.
Het plaatsen van de mooie Girasol brengt een kalme energie in huis. Hij heeft een relaxte uitstraling, brengt hoop en maakt optimistisch.
"Draai naar de zon" is de letterlijke betekenis van Girasol. Girare is draaien en Sole is zon. "Ons altijd draaien naar het Licht" is waar deze bijzondere steen voor staat! 

© 2018 - 2024 Beautiful Gifts by | sitemap | rss