Sorteer op
 • Edelsteenkaars Divine Intuition - Amethist & Fluoriet
  Edelsteenkaars Divine Intuition - Amethist & Fluoriet

  Deze combinatie van de Divine Intuition, in de geur 'warm cashmere', helpt je om je intuïtie te versterken maar werkt daarbuiten ook beschermend. Amethist en Fluoriet zijn twee prachtige kristallen die verbinding maken met de…

  € 32,95
 • Edelsteenkaars Divine Feminine - Rozenkwarts
  Edelsteenkaars Divine Feminine - Rozenkwarts

  Divine Feminine, unleash that Goddess in you.
  Deze edelstenenkaars is in de geur 'Dark Honey', werd met als intentie gemaakt om de innerlijke godin in je wakker te schudden. Jezelf volledig te omarmen, en jouw liefdevolle energie…

  € 32,95
 • Edelsteenkaars Golden Triangle
  Edelsteenkaars Golden Triangle

  Golden Triangle is samengesteld om de ultieme harmonie in huis te creeëren. De geur van deze edelsteenkaars is 'Egyptian Amber'.
  De magie van de 'Gouden Driehoek' genereert een krachtige energiestroom door Amethist, Rozenkwarts…

  € 34,95
 • Edelsteenkaars Divine Goddess - Maansteen
  Edelsteenkaars Divine Goddess - Maansteen

  De Divine Goddess edelsteenkaars is in de geur "Coconut Waterfall Blooms", deze is samengesteld met Perzik (Peach) maansteen en afgewerkt met prachtige witte regenboog maansteen.
  De connectie met de orchidee zorgt dat de…

  € 34,95
 • Edelsteenkaars Lunar Witchy - Labradoriet & Amethist
  Edelsteenkaars Lunar Witchy - Labradoriet & Amethist

  De Lunar Witchy edelsteenkaars is in de geur "Dark Honey", deze is samengesteld om negatieve energie en energetische aanvallen te weren. Labradoriet is een krachtige beschermer en vult gaten in je auraveld. Hij helpt je om jezelf…

  € 34,95
 • Edelsteenkaars 55:55 New Beginning - Angel number
  Edelsteenkaars 55:55 New Beginning - Angel number

  Met deze edelsteenkaars 55:55 in de geur 'Dark Honey' kan je jezelf energie en begeleiding geven van de engelengetallen in combinatie met de edelstenen die hiermee resoneren. Of een geliefde een hart onder de riem steken.
  De…

  € 29,95
 • Edelsteenkaars 66:66 Awaken- Angel Number
  Edelsteenkaars 66:66 Awaken- Angel Number

  Met deze edelsteenkaars 66:66 in de geur 'Moon Lake Musk' kan je jezelf energie en begeleiding geven van de engelengetallen in combinatie met de edelstenen die hiermee resoneren. Of een geliefde een hart onder de riem steken.
  De…

  € 29,95
 • Edelsteenkaars 11:11 Manifest - Angel Number
  Edelsteenkaars 11:11 Manifest - Angel Number

  Met deze edelsteenkaars 11:11 in de geur 'Unicorn Sparkle' kan je jezelf energie en begeleiding geven van de engelengetallen in combinatie met de edelstenen die hiermee resoneren. Of een geliefde een hart onder de riem steken.
  De…

  € 29,95
 • Edelsteenkaars 22:22 Alignment - Angel Number
  Edelsteenkaars 22:22 Alignment - Angel Number

  Met deze edelsteenkaars 22:22 in de geur 'Dark Coconut' kan je jezelf energie en begeleiding geven van de engelengetallen in combinatie met de edelstenen die hiermee resoneren. Of een geliefde een hart onder de riem steken.
  De…

  € 29,95
 • Edelsteenkaars Divine Healing - Zonnesteen & Carneool
  Edelsteenkaars Divine Healing - Zonnesteen & Carneool

  Laat je verleiden door de magische geurkaars met als intentie 'Divine Healing' doordrenkt met de krachtige combinatie van carneool en zonnesteen, verrijkt met de betoverende geuren van Vanille, Patchouli en Sandelhout. Geniet van…

  € 38,95
 • Edelsteenkaars Aura Self Love- Rozenkwarts
  Edelsteenkaars Aura Self Love- Rozenkwarts

  Deze intentiekaars Self Love met Rozenkwarts werd gegoten in een hoogwaardig parelmoeren glas beschikbaar in de geur 'Starry Night' en werd gemaakt met de intentie om zelfliefde meer in te zetten. Liefhebben voor jezelf maar ook…

  € 38,95
Sorteer op

Elke edelsteenkaars wordt met de hand door Scented Wick vervaardigd, gemaakt van sojawas, zijn vegan en dierproefvrij. Verder wordt elke edelsteenkaars energetisch gereinigd en opgeladen.
Sojawas is vegan, duurzaam en dierproefvrij! Verder is sojawas afkomstig uit Noord-Amerika waar de gewassen verbouwd worden zonder pesticiden en ook geen genetische manipulatie. 
Onze sojakaarsen branden 35% tot 45% langer dan paraffinekaarsen, waardoor je nog meer en langer kan genieten van onze heerlijke geuren! Gemiddelde branduren van de kaarsen zijn 45-50 uur.
Verder zit er bij elkaar kaars ook een intentiekaart erbij.

 

© 2018 - 2023 Beautiful Gifts by | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel