Sorteer op
 • -20%

  Geopaliseerde Ammoniet "Large" No.1
  Geopaliseerde Ammoniet "Large" No.1

  Een schitterende geopaliseerde grote Ammoniet fossiel
  Afm. 6x7x2cm
  Gewicht 93gramAmmonieten zijn fossielen van een ondersoort van inktvissen die zo'n 65 miljoen jaar geleden zijn uitgestorven. De Ammoniet had een spiraalvormige…

  € 17,95 € 14,35
 • -20%

  Geopaliseerde Ammoniet "Large" No.3
  Geopaliseerde Ammoniet "Large" No.3

  Een schitterende geopaliseerde grote Ammoniet fossiel
  Afm. 7,5x9,5x2,5cm
  Gewicht 232gramAmmonieten zijn fossielen van een ondersoort van inktvissen die zo'n 65 miljoen jaar geleden zijn uitgestorven. De Ammoniet had een…

  € 44,95 € 35,95

Ammonieten zijn fossielen van een ondersoort van inktvissen die zo'n 65 miljoen jaar geleden zijn uitgestorven. De Ammoniet had een spiraalvormige schelp die uit verschillende kamers was opgebouwd. Als het dier groter werd, bouwde hij een nieuwe kamer en verhuisde hij. Hij leefde telkens in de buitenste kamer en als hij zich verticaal wilde bewegen, dan scheidde hij gas uit waar hij de lege kamers mee vulde om zo de stijgkracht te kunnen regelen.
De Amoniet is een zeer krachtig en aardend fossiel. Met zijn prachtige spiraal vorm staat hij voor voortdurende verandering en evolutie. Ammonieten hebben over de miljoenen jaren heen heel wat kosmische energieën geabsorbeert en helpt om je levenskracht te versterken.  Ammoniet is aardend, vitaliserend, een geluksbrenger en werkt reinigend.
Hij absorbeert negatieve energie. Zie zijn spiralen als een filter. Hij trekt de dichte, zwaar geworden energieën naar binnen, beweegt ze voort door zijn spiralen en laat ze vervolgens weer vrij als frisse, positieve en liefhebbende energieën.
Fysiek helpt de ammoniet je uithoudingsvermogen te verhogen en werkt hij vitaliserend.
Hij helpt bij problemen met de bloeddruk, verbeterd het gehoor en versterkt de longen.
Ammonieten bieden verlichting aan bij depressie en helpen je je weer opgewekt en 'lichter' te voelen.
Wanneer de Ammoniet ook geopaliseerd is, zal de Opaal in de Ammoniet een gevoel van ontspannen vrolijkheid stimuleren, waardoor  diep weggestopte emotionele pijnplekken op een zachte wijze  naar boven kunnen komen en verwerkt kunnen worden.
Leg een ammoniet in huis voor het aantrekken van geluk, gezondheid en succes.

© 2018 - 2024 Beautiful Gifts by | sitemap | rss