Verzenden
Het versturen gebeurt op eigen risico van de besteller. Uiteraard zal het product met alle zorg worden ingepakt in meerdere lagen bubbeltjesfolie en luchtkussens, om het zo goed mogelijk te beschermen.
De levertijd van de bestelling is als volgt: indien op voorraad/ anders aangegeven of gevraagd, ca. 1-2 werkdagen wordt het pakket voor u verstuurd.

Verzendkosten
Verzendkosten staan altijd bij de afrekening op de factuur, mocht u hierover vragen hebben dan kunt u met ons contact opnemen.
Standaard kosten voor NL met track en tracé code, via PostNL: € 7,95. U ontvangt na verzenden de track en tracé code van uw bestelling, te volgen op www.postnl.nl
Onze Sieraden en Cadeaubonnen (tenzij anders aaangegeven als optie) worden verstuurd als brievenbuspakketje, via PostNL: €4,95 (alleen geldend voor NL). U ontvangt na verzenden de track en tracé code van uw bestelling, te volgen op www.postnl.nl
Voor verzenden naar België standaard met track en tracé code, via PostNL € 11,50. U ontvangt na verzenden de track en tracé code van uw bestelling.
Overige Europa en Engeland staan in de lijst bij het bestelproces en buiten de EU kunt u met ons contact opnemen voor de mogelijkheden.

Stolpen
Deze kunnen worden verzonden, dan zullen wij dit uiteraard met alle zorg inpakken!!! Uiteraard wanneer u het liever wenst op te halen, dan is dit ook mogelijk tijdens de openingstijden van de winkel.

Ophalen
U kunt ook de bestelling kosteloos ophalen in onze winkel in Kerkdriel, tijdens de openingstijden. Ook dan worden ze zorgvuldig voor u verpakt, zodat ze veilig met u mee naar huis kunnen.
Adres Winkel:
Bulkseweg 13 A
5331 PK Kerkdriel
p.s. Pad rechts naast de Groot Kachels naar achteren volgen en kom je uit op een groot parkeerterrein waarbij je voor de deur kunt parkeren.

Verzendingen naar het buitenland
Voor verzending naar het buitenland buiten Europa, kunt u contact met ons opnemen voor de verzendkosten.

Verpakkingsmateriaal
Om de verzendkosten laag te houden en om het milieu te sparen, maken wij zoveel mogelijk gebruik van gebruikte verpakkingsmateriaal.

© 2018 - 2024 Beautiful Gifts by | sitemap | rss