Verzenden
Het versturen gebeurt op eigen risico van de besteller. Uiteraard zal het product met alle zorg worden ingepakt in meerdere lagen bubbeltjesfolie en luchtkussens, om het zo goed mogelijk te beschermen.
De levertijd van de bestelling is als volgt: indien op voorraad/ anders aangegeven, voor 16.00 besteld word het dezelfde dag nog verstuurd.


Verzendkosten
Verzendkosten staan altijd bij de afrekening op de factuur, mocht u hierover vragen hebben dan kunt u met ons contact opnemen.
Standaard kosten voor NL met track en tracé code, via PostNL: € 7,25. U ontvangt na verzenden de track en tracé code van uw bestelling, te volgen op www.postnl.nl
Onze Sieraden en Cadeaubonnen (tenzij anders aaangegeven als optie) worden verstuurd als brievenbuspakketje, via PostNL: €3,95 (alleen geldend voor NL). U ontvangt na verzenden de track en tracé code van uw bestelling, te volgen op www.postnl.nl

Voor verzenden naar België standaard met track en tracé code, via PostNL € 10,95. U ontvangt na verzenden de track en tracé code van uw bestelling.
Overige buitenland kunt u met ons contact opnemen voor de verzendkosten.

Stolpen
Deze kunnen worden verzonden, dan zullen wij dit uiteraard met alle zorg inpakken!!! Uiteraard wanneer u het liever wenst op te halen, dan is dit ook mogelijk en horen we dit graag.
Het is wel verstandig om het aangetekend te laten verzenden vanwege de verhoogde risico van breekbaarheid. De kosten hiervoor zijn € 8,45 voor bezorging in NL, via PostNL . Indien bezorging in België is dit € 10,95, via PostNL. Overige buitenland kunt u met ons contact opnemen voor de verzendkosten. De aangetekende verzendkosten worden in het bestelproces automatisch al voor u ingevuld bij aankoop van een stolp.

Ophalen
U kunt ook de goederen kosteloos ophalen na afspraak in Kerkdriel. Ook dan worden ze zorgvuldig voor u verpakt, zodat ze veilig met u mee naar huis kunnen.

Verzendingen naar het buitenland
Voor verzending naar het buitenland kunt u contact met ons opnemen voor de verzendkosten.

Verpakkingsmateriaal
Om de verzendkosten laag te houden en om het milieu te sparen, maken wij zoveel mogelijk gebruik van gebruikte verpakkingsmateriaal.

 

© 2018 - 2021 Beautiful Gifts by | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel