Agaten zijn aardende stenen die een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht scheppen, ze helpen bij het centreren en stabiliseren van fysieke energie.
Agaat heeft de kracht om yin en yang te harmoniseren, de steen kalmeert en geeft veel kracht.
Psychisch maakt agaat de acceptatie van uw zelf mogelijk, wat uw zelfvertrouwen vergroot en goed voor de concentratie. Agaat stabiliseert de aura en transformeert negatieve energieën.
Goed voor de spijsvertering, ogen, maag, baarmoeder, lymfstelsel, de alvleesklier, verstevigt de bloedvaten en huidaandoeningen.

Naast de algemene eigenschappen van Agaat werkt Botswana Agaat beschermend en troostend.
Het ondersteunt bij emotionele pijn, eenzaamheid, stress, piekeren en depressieve gedachten en het helpt angst en obsessieve gedachten los te laten.
Botswana Agaat is een hele geschikte steen voor gevoelige mensen en kinderen die belast worden door stress, angst en spanningen. Het helpt je het grotere geheel zien, maakt daadkrachtig en helpt je vooruit komen als je het gevoel hebt vast te zitten.
Fysiek werkt Botswana Agaat ontgiftend en heeft een positieve werking op seksuele problemen en de huid. Het kan ondersteunen bij het stoppen met roken.

Sorteer op
  • Botswana Agaat Trommelstenen
    Botswana Agaat Trommelstenen

    Een trommelsteen van Botswana Agaat in mooie zachte roze, taupe, grijze tinten, van ca. 15-35mm groot
    Alle items zijn producten van moeder natuur en geen een is hetzelfde, maar alle trommelsteentjes zijn zorgvuldig uitgezocht en…

    € 1,95
Sorteer op
© 2018 - 2023 Beautiful Gifts by | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel