What is Beautiful Gifts by

Een webshop met prachtige opgezette vlinders, insecten en libellen, verwerkt in glazen vintage kistjes, glazen stolpen of lijsten.
Tevens hebben we nog veel méér beautiful gifts by mother nature, zoals opgezette vissen, zeesterren, schelpen en vogels. Haal de kleurijke en natuurlijke items verantwoord in huis en ook zeer bijzonder om cadeau te doen!

The story of Beautiful Gifts by mother nature

Een uit de hand gelopen hobby, waarbij ik zelf de vlinders, libelle en insecten prepareer. Om vervolgens deze te verwerken in een lijst, insectendoos, stolp en glazen kistjes. Echte handmade en unieke items by mother nature!

“Ik heb altijd al een passie gehad voor deze prachtige wezens, maar na een verbouwing van onze eigen woning vond ik het tijd dat er een mooie wand gecreeërd moest worden, waar ik mijn vlinders in insectendozen (soort verdiepte lijsten) kon neerhangen. Daar ik al redelijk wat verzameld had en nog meer erbij wilde, ben ik zelf vlinders gaan kopen al kant en klaar (geprepareerd) en deze in de lijsten gaan verwerken. Ontzettend leuk werk al om te doen, maar ik dacht als ik dit verfijnde werk al kan, dan wil ik ook het prepareren van zo’n insect ook leren. Zo gezegd zo gedaan, heb ik me het prepareren door vallen en opstaan, aangeleerd.

Zo is de hobby verder ontstaan, daar ik het zo leuk vind om te doen en wil blijven doen. Ben ik items gaan maken ook voor de verkoop en is Beautiful Gifts by (mother nature) geboren! Door tevens de creativiteit is me ook niks te gek en verwerk ik vlinders, libellen, kevers en andere insecten in een mooie stolp op een stuk mangrovehout of amethist (mineraal steen) of in een "vintage" glazen kistje of heel sober en strak in een zwarte of houten lijst of insectendoos.”

Wens je verder veel kijk en shopplezier op onze site!

-XO- Bernadette

© 2018 - 2021 Beautiful Gifts by | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel