The story of Beautiful Gifts by mother nature

Een uit de hand gelopen hobby, waarbij ik zelf de vlinders, libelle en insecten ben gaan prepareren, om vervolgens deze te verwerken in een lijst (insectendoos) stolp en glazen kistjes. Echte handmade en unieke items by mother nature! En toen kwamen de edelstenen, lees je mee verder...

Vlinders
“Ik heb altijd al een passie gehad voor deze prachtige wezens, maar na een verbouwing van onze eigen woning vond ik het tijd dat er een mooie wand gecreeërd moest worden, waar ik mijn vlinders in insectendozen (soort verdiepte lijsten) kon neerhangen. Daar ik al redelijk wat verzameld had en nog meer erbij wilde, ben ik zelf vlinders gaan kopen al kant en klaar (geprepareerd) en deze in de lijsten gaan verwerken. Ontzettend leuk werk al om te doen, maar ik dacht als ik dit verfijnde werk al kan, dan wil ik ook het prepareren van zo’n insect ook leren. Zo gezegd zo gedaan, heb ik me het prepareren door vallen en opstaan, aangeleerd.
Zo is de hobby verder ontstaan, daar ik het zo leuk vind om te doen en het wil blijven doen. Ben ik items gaan maken ook voor de verkoop en is Beautiful Gifts by (mother nature) geboren! Door tevens de creativiteit is me ook niks te gek en verwerk ik vlinders andere insecten in een mooie stolp op een stuk mangrovehout of met een prachtige amethist (mineraal steen) of in een "vintage" glazen kistje of heel sober en strak in een lijst (inscectendoos).
Edelstenen
Door de combinaties die ik ben gaan maken met edelstenen, genaamd de -Fantasy Specials-, ben ik ook me eigen verder (weer) in deze bijzonderheden uit moeder natuur, gaan verdiepen en is een oude liefde voor edelstenen uit mijn kindertijd weer herleefd. Ondertussen is dit ook uitgegroeid tot een unieke winkelcollectie van edelstenen, die ik zelf intuïtief uitzoek bij de groothandel en de edelsteenbewerkers in het buitenland. Ondertussen na wat jaren verder de edelstenencollectie uitbreiden, is dit zo groots gegroeid dat ik een fysieke winkel zelfs heb geopend, waar je zelf de prachtige grote edelstenen collectie, met een zeer diverse en unieke stukken kunt bewonderen en ervaren tezamen met de vlindercreaties. Welke natuurlijk ook nog een belangrijk onderdeel zijn van Beautiful Gifts en waarbij de creaties nog steeds door mijzelf worden gecreeërd."

Wens je verder veel kijk & shopplezier op onze site of wellicht tot binnenkort in de winkel!

Liefs,
-xo- Bernadette

© 2018 - 2024 Beautiful Gifts by | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel