Vorige Artikel 48 van 53 Volgende

Amethist Geode op standaard No.1

€ 159,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Prachtige Agaat met een Amethist geode op standaard met een kern van kleine Amethist kristallen.
Afmeting steen incl. standaard 22cm hoog x 13cm breed
Gewicht inclusief metalen standaard 1,787 kilogram
Voet 10 x 7cm

Een Geode is een holte in een gesteente die is opgevuld door gekristalliseerde mineralen. Een Geode brengt rust, reinheid en balans.
Agaten zijn aardende stenen die een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht scheppen, ze helpen bij het centreren en stabiliseren van fysieke energie.
Agaat heeft de kracht om yin en yang te harmoniseren, de steen kalmeert en geeft veel kracht.
Psychisch maakt agaat de acceptatie van uw zelf mogelijk, wat uw zelfvertrouwen vergroot en goed voor de concentratie. Agaat stabiliseert de aura en transformeert negatieve energieën.
Goed voor de spijsvertering, ogen, maag, baarmoeder, lymfstelsel, de alvleesklier, verstevigt de bloedvaten en huidaandoeningen.
Amethist 'Balans en Spirituele Rust': Amethist geeft rust, verdieping en harmonie in huis als je een mooie steen in de woonkamer legt. Hij zal negatieve spanningen en energieën neutraliseren en houdt je leefruimte energetisch schoon. Amethist hoort bij het zevende chakra. De kleur geeft helderheid van geest en is ontspannend in het algemeen.
Hij stimuleert en helpt je in je spirituele groei en ontwikkelt je intuïtie. Helpt je de stilte in jezelf te vinden.
Amethist vermindert zenuwachtigheid en stress en helpt de concentratie te verbeteren. Stimuleert zelfbeheersing. Kalmeert sterke emoties en brengt stabiliteit.

© 2018 - 2022 Beautiful Gifts by | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel