Vorige Artikel 1 van 23 Volgende

Angel aura hart

€ 14,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Een prachtige gravure van een hartje gemaakt van Angel Aura Agaat met druzy kristallen
Afmeting ca. 5-5,5cm 
Alle items zijn producten van moeder natuur en geen een is hetzelfde, maar alle hartjes zijn zorgvuldig uitgezocht en ik zal ze intuïtief voor je uitkiezen.

Angel aura agaat met een laagje van o.a. platina en zilver waardoor er mooie regenboogkleuren ontstaan en er iets toegevoegd wordt aan de werking van de kristallen. De angel aura stenen hebben dus naast de werking van de agaat een reeks extra specialtiteiten. Het resultaat is een edelsteen wat sereniteit en vrede uitstraalt en zijn naam dan ook dankt aan zijn engelachtige uitstraling. Door de perfect symmetrische banden van de agaat en edelmetalen, geeft deze steen stabiliteit en aarding. De steen helpt je om een krachtige verbinding te maken met het Engelenrijk en geeft je spirituele inzichten en kennis. Het is een krachtige reiniger van lichaam en geest en verlost je van negativiteit. De steen straalt rust en vrede uit en verminderd stress en verlost je van spanningen. 
Dit is zeker ook de perfecte steen voor tijdens een zwangerschap en om de steen na de geboorte in de kamerkamer te plaatsen om de zachte trillingen van de kamer te garanderen.
Agaten zijn aardende stenen die een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht scheppen, ze helpen bij het centreren en stabiliseren van fysieke energie.
Agaat heeft de kracht om yin en yang te harmoniseren, de steen kalmeert en geeft veel kracht.
Psychisch maakt agaat de acceptatie van uw zelf mogelijk, wat uw zelfvertrouwen vergroot en goed voor de concentratie. Agaat stabiliseert de aura en transformeert negatieve energieën.
Goed voor de spijsvertering, ogen, maag, baarmoeder, lymfstelsel, de alvleesklier, verstevigt de bloedvaten en huidaandoeningen.

© 2018 - 2022 Beautiful Gifts by | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel